Selaat arkistoa kohteelle Stephans Mühle – Hevosblogit.fi.

Kokeilupakkaus: Stephans Mühle -herkut 3 x 1 kg – lajitelma, 3 makua

25.4.2016

Stephans Mühle -herkkulajitelma koostuu kolmesta eri makuvaihtoehdosta ja toimii ihanteellisena palkkiona hevosellesi. Stephans Mühle -herkut ovat erinomainen täydennys ystävälliselle puheelle ja hellälle rapsutukselle: ne ilahduttavat nelijakaista herkkusuuta maullaan ja ovat lisäksi helppoja annostella ja pitää käsillä. Käytetty ravintoainesekoitus tarjoaa arvokasta lisäravintoa kaikille hevosille. Voiko enempää toivoa? Stephans Mühle -lajitelma sisältää seuraavat 3 makuvaihtoehtoa: 1 x omena 1 x banaani 1 x omena-kaneli Stephans Mühle -herkkulajitelma lyhyesti: hedelmäisen hienostunut välipala sopii kaikille hevosille 3 eri makua tarjoavat vaihtelua terveellinen, nopea tarjoilla ja säilyy pitkään Lisätietoa tuotteista saat linkeistä. Huomaa kuitenkin, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 489927. Omenaherkut Banaaniherkut Omena-kaneliherkut Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -banaaniherkut – 1 kg

22.5.2016

Stephans Mühle -banaaniherkut ovat täydellinen palkkio banaanista pitäville hevosille. Ne on helppo annostella, kuljettaa taskuja sotkematta ja pitää käsillä, ja lisäksi ne säilyvät pitkään. Käytetty ravintoainesekoitus tekee niistä lisäksi arvokasta lisäravintoa kaikille hevosille. Positiivinen vahvistaminen on näin helppoa! Stephans Mühle -banaaniherkut lyhyesti: terveellinen palkkio banaaninystäville ihanteellinen ulkoillessa helppo annostella, nopea tarjoilla ja säilyy pitkään Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -heinäpelletit, medium – 25 kg

4.6.2016

Maukas niittyheinä kuuluu joka hevosen ruokavalioon. Toisinaan ruokailutottumusten muuttaminen on kuitenkin välttämätöntä hammasongelmien tai allergioiden vuoksi. Stephans Mühlen löydästi puristetut heinäpelletit eivät vaadi veteen laitettuina pitkää liotusaikaa, mutta pureskelu helpottuu huomattavasti. Helppokäyttöiset ja helposti varastoitavat heinäpelletit tarjoavat hevosenomistajille tiettyjä etuja. Stephans Mühle -heinäpelletit ovat täysin pölyämättömiä eivätkä rasita hengitysteitä. Voit korvata niillä päivittäisen heinäannoksen joko kokonaan tai osittain. Niittyheinän herkullinen maku säilyy puristaessa, joten hevoset syövät sitä mielellään. Tavanomaiseen heinään verrattuna pölyämättömät pelletit ovat hellävaraisia hevosen hengitysteille. Stephans Mühle -heinäpelletit lyhyesti: täysin pölyämätön erittäin maukas ihanteellinen iäkkäille tai allergisille hevosille hellävarainen hammasongelmaisten hevosten hampaille helppo varastoida, annostella ja valmistaa Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -heinäpelletit, pölyämätön – 25 kg

5.5.2016

Heinä on pakollinen osa hevosen ruokavaliota. Allergisille tai hengitystiesairauksista kärsiville hevosille on siis löydettävä korvike, joka vastaa tätä hevosen perusravintoa. Stephans Mühle -heinäpelletit ovat hyvä ratkaisu tähän! Esi-Alppien heinästä tehdyt Stephans Mühle -heinäpelletit on puristettu tiiviiksi, joten ne eivät pölyä. Siksi ne sopivat myös iäkkäille ja allergisille hevosille. Pölyämättömät heinäpelletit on helppo tarjoilla, helppo annostella ja helppo varastoida, ja niillä voit korvata hevosen päivittäisen heinäannoksen kokonaan – ilman tuntikausien liottamista. Stephans Mühle -heinäpelletit lyhyesti: helppo annostella, tarjoilla ja varastoida puristettu tiiviiksi ja siten täysin pölyämättömiksi sopii ruoka-automaatteihin ja tarjoillaan kuivana vain yhdestä raaka-aineesta tehty – lisäaineeton sopii kaikille, myös iäkkäille tai allergisille hevosille Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -mustakaura – 25 kg

5.6.2016

Mustakaura on lyömätön suorituskyvyn antajana. Stephans Mühlen mustakaura on luonnontuote, joka sisältää elintärkeitä aminohappoja sekä runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja. Stephans Mühle -mustakaura on hevosille hyvin sulavaa. Seuraus: paljon energiaa suorituksiin! Stephans Mühle -mustakaura on erityisen valmistusmenetelmänsä ansiosta täysin pölyämätöntä ja luonnostaan vastustuskykyistä homesienille. Maukas Stephans Mühle -mustakaura maistuu myös nirsoille hevosille. Stephans Mühle -mustakaura lyhyesti: nopea energialähde erittäin vatsaystävällinen maittava ja hyvin sulava sisältää elintärkeitä aminohappoja ja suhteellisen runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja pölyämätön helppo varastoida, vastustuskykyinen homeille Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -mysli, viljaton – 20 kg

8.6.2016

Vähätärkkelyksinen ja silti täyttävä: viljaton Stephans Mühle -hevosenruoka ravitsee hevosesi ilman perinteisiä viljoja ja silti terveellisesti. Laadukkaassa ruoassa on korkea raakakuitupitoisuus, mikä lisää pureskelua – näin koko ruoansulatus toimii tasapainoisemmin ja hevonen tulee kylläiseksi. Sinimailasesta ja riisileseistä saa arvokkaita proteiineja, jotka tukevat lihasten kehittymistä. Auringonkukansiementen laadukas kasvirasva antaa hevoselle energiaa hyvin sulavassa muodossa. Stephans Mühle -mysli sopii aiemman väkirehun korvaamiseen tai osittaiseen korvaamiseen: kuitupitoinen mysli on erinomainen valinta hevosen vähäviljaiseen ruokavalioon! Stephans Mühle -mysli lyhyesti: ei tavanomaisia viljoja – sopii vähäviljaiseen ruokavalioon korkea raakakuitupitoisuus lisää pureskelua ja syljenmuodostusta tasapainottaa ruoansulatusta tukee lihasten kehitystä Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -omena-kaneliherkut – 1 kg

14.5.2016

Hevoset oppivat positiivisen vahvistamisen kautta. Sopivan palkkionamin löytäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Stephans Mühle -omena-kaneliherkut ovat erinomainen täydennys ystävälliselle puheelle ja hellälle rapsutukselle: ne ilahduttavat nelijakaista herkkusuuta raikkaan omenan ja aromaattisen kanelin tarjoamalla makuelämyksellä, joka on helppo tarjoilla ja aina saatavilla. Käytetty ravintoainesekoitus tarjoaa lisäksi arvokasta lisäravintoa kaikille hevosille. Voiko enempää toivoa? Stephans Mühle -omena-kaneliherkut lyhyesti: terveellinen palkkio tai välipala sisältää raikasta omenaa ja aromaattista kanelia helppo annostella ja nopea tarjoilla Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -omena-kaneliherkut – säästöpakkaus: 3 x 1 kg

21.5.2016

Hevoset oppivat positiivisen vahvistamisen kautta. Sopivan palkkionamin löytäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Stephans Mühle -omena-kaneliherkut ovat erinomainen täydennys ystävälliselle puheelle ja hellälle rapsutukselle: ne ilahduttavat nelijakaista herkkusuuta raikkaan omenan ja aromaattisen kanelin tarjoamalla makuelämyksellä, joka on helppo tarjoilla ja aina saatavilla. Käytetty ravintoainesekoitus tarjoaa lisäksi arvokasta lisäravintoa kaikille hevosille. Voiko enempää toivoa? Stephans Mühle -omena-kaneliherkut lyhyesti: terveellinen palkkio tai välipala sisältää raikasta omenaa ja aromaattista kanelia helppo annostella ja nopea tarjoilla Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -omenaherkut – 1 kg

29.5.2016

Oikeaan aikaan annettu palkkio lisää hevosen motivaatiota ja oppimisvalmiutta. Stephans Mühlen omenaherkut ovat terveellisiä, nopeita tarjoilla ja säilyvät pitkään. Lisäksi ne ovat erittäin maukkaita! Käytetty ravintoainesekoitus tekee niistä laadukasta lisäravintoa kaikille hevosille. Stephans Mühle -omenaherkut lyhyesti: hedelmäinen ja terveellinen välipala sisältää omenaa terveellinen, nopea tarjoilla ja säilyy pitkään Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -omenaherkut – säästöpakkaus: 3 x 1 kg

29.5.2016

Oikeaan aikaan annettu palkkio lisää hevosen motivaatiota ja oppimisvalmiutta. Stephans Mühlen omenaherkut ovat terveellisiä, nopeita tarjoilla ja säilyvät pitkään. Lisäksi ne ovat erittäin maukkaita! Käytetty ravintoainesekoitus tekee niistä laadukasta lisäravintoa kaikille hevosille. Stephans Mühle -omenaherkut lyhyesti: hedelmäinen ja terveellinen välipala sisältää omenaa terveellinen, nopea tarjoilla ja säilyy pitkään Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -täysjyvämysli, kauraton – 25 kg

4.5.2016

Stephans Mühle -täysjyvämysli ravitsee hevosesi tasapainoisella sekoituksella maissia, ohraa, vehnää, pellavansiemeniä ja auringonkukansiemeniä – ei kauraa. Mysli sopii päivittäiseen kaura-annokseen sekoitettavaksi. Ravintoaineita säästävä käsittely ja patentoitu maa-artisokkatiiviste tekevät tästä myslistä erityisen helposti sulavaa. Hellävarainen valmistusmenetelmä ja resepti auttavat vapauttamaan energiaa aterian jälkeen tasaisesti. Tasapainoinen, vatsaystävällinen ja maittava Stephans Mühle -täysjyvämysli antaa hevosille suorituskykyä ja edistää niiden terveyttä, joten se sopii hyvin suurille ratsastustalleille. Stephans Mühle -täysjyvämysli lyhyesti: sisältää laadukkaita prebiootteja maittava ja vatsaystävällinen viljat on käsitelty eriytetysti ravintoaineita suojellen sopii kaikille hevosille – ihanteellinen myös suurille ratsastustalleille Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut – 1 kg

12.5.2016

Monet hevosenomistajat palkitsevat hevosia vain kuivalla leivällä tai tuoreilla omenoilla. Näistä herkuista jää kuitenkin taskuun tahmeat jäljet tai murusia. Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut ovat erityisen maukas täydennys hevosen päivittäiseen ruokavalioon. Niistä saa motivaatiota oppimiseen, mitä kutsutaan positiiviseksi vahvistamiseksi. Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut lyhyesti: terveellinen palkkio tai välipala sisältää raikasta vadelmaa ja hienostunutta vaniljaa helppo annostella ja nopea tarjoilla Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut – 3 x 1 kg

9.6.2016

Monet hevosenomistajat palkitsevat hevosia vain kuivalla leivällä tai tuoreilla omenoilla. Näistä herkuista jää kuitenkin taskuun tahmeat jäljet tai murusia. Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut ovat erityisen maukas täydennys hevosen päivittäiseen ruokavalioon. Niistä saa motivaatiota oppimiseen, mitä kutsutaan positiiviseksi vahvistamiseksi. Stephans Mühle -vadelma-vaniljaherkut lyhyesti: terveellinen palkkio tai välipala sisältää raikasta vadelmaa ja hienostunutta vaniljaa helppo annostella ja nopea tarjoilla Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle -yrttimysli – 25 kg

9.6.2016

Stephans Mühle -yrttimysli on kuitupitoista ja sisältää paljon ravitsevia yrttejä, joten se on arvokas lisä joka hevosen päivittäiseen ruokavalioon. Korkean vitamiini-, kivennäisaine- ja hivenainepitoisuuden sekä tyydyttymättömien rasvahappojen runsauden ansiosta mysli on erittäin riittoisaa, ja sen patentoitu maa-artisokkatiiviste pitää suolistoflooran terveenä. Kaikkien näiden ominaisuuksiensa vuoksi Stephans Mühle -yrttimysli sopii hyvin kaikille hevosille – niin ainoaksi rehuksi kuin maukkaaksi täydennykseksi muun väkirehun rinnallekin! Stephans Mühle -yrttimysli lyhyesti: hyvin sulava ja erittäin riittoisa sisältää hyvää tekeviä yrttejä vaikuttaa prebioottisesti ja sopii kaikille hevosille kuitupitoinen vitaaliainetiiviste Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle Mash – 20 kg

3.6.2016

Maukas, vatsaystävällinen ja ruokahalua edistävä Stephans Mühle Mash on vahvistava erikoisravinto hevosille esimerkiksi kylminä päivinä! Terveelliset raaka-aineet, eteeriset yrttiöljyt ja prebiootit edistävät ruoansulatusta. Stephans Mühle Mash sopii hyvin myös iäkkäille tai sairaille hevosille, joilla on taipumusta koliikkiin tai ummetukseen. Maittava ruoka on helppo valmistaa viidessä minuutissa. Yksinkertainen on parasta! Stephans Mühle Mash lyhyesti: sisältää hyvää tekeviä, eteerisiä öljyjä vahvistava ja tasapainottava maistuu myös iäkkäille hevosille parantaa ruokahalua, edistää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa hevosen täydennysravinto Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.

Stephans Mühle Senior Plus – 25 kg

7.6.2016

Iän myötä hevosen ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat. Ikääntyessään hevoset muuttuvat nirsommiksi ja niiden taipumus hengitystievaivoihin lisääntyy. Jotta karvapeite ja kaviot pysyvät kunnossa vanhoillakin päivillä, hevonen tarvitsee hyvin sulavaa ravintoa. Ruoan pölyämättömyys on tärkeää hengitystiesairauksien ehkäisemiseksi. Laadukas, pölyämätön, kauraton ja pelletitön Stephans Mühle Senior Plus on hyvin sulava ja maukas rehu vaativille senioreille. Täysjyväviljat ja kasviöljyt antavat hevoselle energiaa antamatta sille samalla liikaa proteiinia. Prebioottinen maa-artisokkatiiviste tukee ruoansulatusta. Näin hevonen pysyy hyvin ravittuna, terveenä ja aktiivisena myös vanhoilla päivillään! Stephans Mühle Senior Plus lyhyesti: pelletitön, kauraton ja pölyämätön erittäin hyvin sulava ihanteellinen nirsoille seniorihevosille täysjyväviljat ja kasviöljyt antavat energiaa ilman liian suuria proteiinimääriä Stephans Mühle: Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta. Stephans Mühle -tuotteissa käytetään vain valikoituja, laadukkaita ja luonnollisia raaka-aineita. Kaikki ainekset on käsitelty hellävaraisesti tiukan laadunvalvonnan alaisina. Näin valmistaja takaa ruoan erinomaisen laadun. Laadukas Stephans Mühle -hevosenruoka valmistetaan perinteisesti Saksassa. Sen perustana on vuosikymmenien kokemus terveellisen ja lajinomaisen hevosenruoan kehittelystä. Laadukkaan rehun tuottamiseen käytetään vain tiukasti valvottuja raaka-aineita. Tuotteessa ei ole keinotekoisia sideaineita, uutteita eikä säilöntäaineita. Stephans Mühle -tuotteiden keskipisteenä on hevosen terveys ja hyvinvointi. Stephans Mühle -ruoat ovat hyvin sulavia ja hyvin siedettyjä ja suunniteltu nimenomaan hevosen tarpeita ajatellen. Stephans Mühle -tuotesarjasta löytyy oikea ravinto jokaisen hevosen yksilöllisiin tarpeisiin.